Kategorije
Zdravlje

Welltone – lijek za visoki krvni tlak bez recepta

Welltone
POBJEĐUJE HIPERTENZIJU I SVE NJENE SIMPTOME


👍 Normalizira pritisak prirodnim putem
👍 Obnavlja elastičnost krvnih žila
👍 Snižava razinu kolesterola u krvi
👍 Štiti od srčanih i moždanih udara

Hipertenzija (visok krvni tlak) uzrokuje ozbiljne štete po zdravlje mnogih ljudi. Rizična skupina uključuje žene i muškarce 35+, izložene određenim čimbenicima. Prije svega, to se odnosi na konzumaciju alkohola, prekomjernu težinu, aterosklerozu, pušenje, sjedilački način života i druge okolnosti. Može nam trebati puno vremena da navedemo zdravstvene rizike povezane s kroničnom hipertenzijom. Najtežim oblicima smatraju se infarkt miokarda, akutno zatajenje srca, moždani udar ili koronarna bolest srca.

Mnogi europski stručnjaci kažu da svakodnevna uporaba posebnih vitaminskih dodataka na bazi biljnih ekstrakata i vitamina, u kombinaciji s promjenama načina života i prehrane, može pomoći u rješavanju postojećih problema u najkraćem mogućem roku. U tom smislu odlučili smo napraviti Welltone pregled, koji će pomoći u procjeni učinkovitosti korištenja ovog proizvoda u prevenciji i liječenju hipertenzije.

Welltone – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Welltone dodatak prehrani za hipertenziju su tekuće kapi od 30 ml u jednoj bočici. Prodaje se kao prirodni lijek za potporu kardiovaskularnog zdravlja. Proizvođač obećava da su korištenjem ovog proizvoda moguća poboljšanja dobrobiti u nekoliko područja:

  • Snižavanje krvnog tlaka do granice, što se smatra sigurnim za dob pacijenta.
  • Obnova normalne cirkulacije krvi.
  • Čišćenje krvnih žila od kolesterolskih plakova.
  • Uklanjanje napada hipertenzije – glavobolja, vrtoglavica, mučnina, znojenje udova i tako dalje.
  • Zaštitna svojstva za smanjenje rizika od zatajenja srca, moždanog udara i srčanog udara.

Posjetom službene web stranice prodavača ovog proizvoda možete dobiti više informacija o njegovim mogućnostima. Naš je zadatak analizirati sastav ljekovitih biljaka uključenih u njega i procijeniti mogući stupanj učinkovitosti.

Welltone sastojci može se nazvati jednom od glavnih prednosti ovih kapi. Ako vjerujete u navedeni popis ulaznih komponenti, onda se proizvod zaista može smatrati jednim od najsigurnijih antihipertenzivnih lijekova na tržištu.

Kao i kod mnogih drugih dodataka prehrani za hipertenziju, ovdje je glavni aktivni sastojak GLOG. Ako ste zainteresirani, više informacija o ovim nevjerojatnim plodovima možete pronaći na internetu. Samo želimo naglasiti da su jedinstvena korisna svojstva gloga više puta znanstveno dokazana. Prije svega, to se odnosi na obnovu normalnog srčanog ritma, snižavanje krvnog tlaka i poboljšanje cirkulacije krvi u koronarnim žilama.

Zahvaljujući ekstraktu lovorovog lista, blagotvorno djelovanje Welltone za snižavanje visokog krvnog tlaka postaje još brže. Ova tvar poboljšava odljev krvi, sprječava pojavu proširenih vena i hemoroida, pomaže vratiti normalan metabolizam. Zbog blagog laksativnog i diuretičkog učinka, lovorov list uklanja toksine i pomaže u smanjenju opterećenja srčanog mišića.

VITAMIN B1 je izvor esencijalnih mikro i makro elemenata potrebnih za regulaciju kardiovaskularnog sustava, vraćanje vaskularne elastičnosti i održavanje ravnoteže vode i soli.

L-ARGININ je uključen u većinu dodataka za muško zdravlje i erektilnu disfunkciju. Ovaj izbor nije slučajno, budući da L-arginin ima prirodni vazodilatacijski učinak zbog oslobađanja NO2 (dušikov oksid).

ASKORBINSKA KISELINA je izvor vitamina C, zahvaljujući kojem Welltone kapi može pomoći u jačanju imunološkog sustava, vraćanju zdravlja unutarnjih organa i snižavanju razine kolesterola u krvi.

I posljednji sastojak je MATIČAR. Ova tvar ima smirujući učinak, ublažava napade aritmije, poboljšava disanje i zasićenje stanica i tkiva kisikom.

Welltone osobno iskustvo:

Imao sam problema s hipertenzijom. Liječnik je rekao da mogu ispraviti situaciju prije nego što bolest postane kronična. Da bih to učinio, savjetovali su mi da smanjim unos soli, odustanem od alkohola i pušenja, dodam zdravu tjelovježbu i uzmem ove kapi. Nakon 14 dana korištenja proizvoda zaboravila sam na skokove krvnog tlaka. Poboljšao se san, nestale su glavobolje i razdražljivost. Šteta je samo što je Welltone ljekarna i na narudžbu morate čekati 5 dana. Svi kažu da je to odličan proizvod.

Kao što smo saznali, Welltone naručiti online je dostupan bez recepta i može se poslati u roku od 2-5 radnih dana. Za popunjavanje prijave svaki kupac mora imati više od 18 godina, a bolje je da prvo uskladi tretman s liječnikom.

Welltone cijena je naznačeno na službenoj web stranici, posjetom kojoj se odmah možete prijaviti online. Podsjećamo da su ove informacije samo u svrhu čitanja.

Svi koji žele Welltone kupiti u Hrvatskoj mogu to učiniti ovdje:


Slovensko Slovenija România Portugal Polska Italia Magyarország Hrvatska Ελλάδα France Nederland España Deutschland Česká България