Kategorije
Zdravlje

Mini HD LED Projektor 640×360 HDMI USB za telefon i tablet

MINI PROJEKTOR
NOVA AŽURIRANA VERZIJA !!!


👍 Kompaktan dizajn, projektor se lako nosi sa sobom. Idealan za dom, dječju zabavu, žurke i ured
👍 Jednostavno i praktično povezivanje s više video izvora!
👍 Pored toga, opremljen je s nekoliko interfejsa, uključujući HDMI

Ovo MINI HD+ LED PROJEKTOR pregled pomoći će vam razumjeti glavne prednosti i nedostatke korištenja uređaja, kao i odlučiti trebate li ga kupiti. Pokušali smo dati što objektivnije mišljenje o proizvodu, oslanjajući se ne samo na recenzije na internetu, već i na MINI HD+ LED PROJEKTOR osobno iskustvo. Želimo vas odmah upozoriti da mi ne prodajemo ovaj proizvod, stoga ako ste zainteresirani za mogućnost kupnje projektora, kontaktirajte direktno prodavatelja putem linka navedenog u opisu.

MINI HD+ LED PROJEKTOR – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Popularnost LED projektora značajno je porasla posljednjih godina. Mnogi ljudi odabiru ovu opciju za multimedijske uređaje za dom i ured, jer će značajno proširiti mogućnosti primjene. Umjesto teških i glomaznih televizora, puno je lakše sa sobom na prezentaciju ponijeti mali i kompaktni projektor koji će projicirati sliku na gotovo svaku površinu. Danas na tržištu postoji veliki izbor modela, od jeftinih do skupih, od malih i kompaktnih do profesionalnih i velikih. Izbor prikladne opcije ovisi, prije svega, o potrebama za koje ćete ga koristiti. Ako tražite jeftin i mali projektor za svoju spavaću ili dječju sobu, MINI HD+ LED PROJEKTOR je savršen za to.

Model je postao glavni bestseler 2022. Tehnologija LED pozadinskog osvjetljenja osigurava prijenos visokokvalitetnih slika na bilo koju okomitu površinu (zid, platno, itd.) u rezoluciji 640×360. Naravno, ovo nije najveća brojka, ali općenito je sasvim dovoljna za gledanje omiljene serije ili dječjeg crtića. Omjer kontrasta zaslužuje posebnu pozornost. Kod ovog uređaja je 800:1 (HDpro). Ali glavna stvar zbog koje ga svi kupci cijene su njegove minimalističke dimenzije – 44x46x45 mm. S težinom od 600 grama MINI HD+ LED PROJEKTOR, lako stane u vaš džep ili torbu, tako da ga možete ponijeti sa sobom kada putujete, u ured ili kamo god idete. Bluetooth/HDMI tehnologija povezivanja olakšava povezivanje projektora s bilo kojim uređajem: računalom, prijenosnim računalom, tabletom ili mobilnim telefonom. Očito je ovo dobra opcija.

T-LED tehnologija koja se ovdje koristi omogućuje vam emitiranje visokokvalitetne dinamične slike s bijesom od 1000 lumena na projekciju. Proizvođač tvrdi da su LED lampe ugrađene u uređaj dizajnirane za više od 50.000 sati korištenja. Uređaj se napaja putem USB kabela, ima ugrađeni ulaz za slušalice i velik broj postavki za dobivanje što jasnije i najsvjetlije slike.

Prednosti:

 • Praktičan i malen MINI HD+ LED PROJEKTOR.
 • Visoka kvaliteta izrade kućišta.
 • Široke multimedijske mogućnosti.
 • Prilično kvalitetna HDPro slika.
 • Na MINI HD+ LED PROJEKTOR cijena nekoliko puta jeftiniji od profesionalnih modela.
 • Može se koristiti kod kuće, u uredu, hotelu ili čak na otvorenom.
 • Idealan za dječju sobu (ne stvara naprezanje očiju kod djece).
 • Ima daljinski upravljač.

Nedostaci:

 • Ne podržava 4K.
 • Ne baš svijetla slika u zatvorenom prostoru s jakim osvjetljenjem ili na otvorenom tijekom dana.
 • Ekstenzija od 640×360 dovoljna je za kućnu upotrebu, ali očito nije dovoljna za prezentaciju u publici.
 • Nisam mogao pronaći MINI HD+ LED PROJEKTOR trgovina gdje možete dodirnuti i vidjeti proizvod prije kupnje. Najvjerojatnije se prodaje samo na internetu.

MINI HD+ LED PROJEKTOR uputa će vam pomoći da lako svladate korištenje ovog uređaja, čak i ako nemate prethodnog iskustva s takvim medijima. Projektor se može isprazniti odmah nakon raspakiranja, stoga preporučujemo da ga punite preko USB-a. Na bočnoj traci nalazi se gumb za napajanje. Klikom na njega možete uključiti projektor i pripremiti ga za rad. Sljedeća važna točka je uparivanje s uređajem. Odaberite željenu vrstu Bluetooth ili HDMI veze.

Spajanjem uređaja možete emitirati zaslon svog pametnog telefona ili prijenosnog računala. Kako biste dobili bolju sliku, pokušajte smanjiti količinu osvjetljenja u prostoriji što je više moguće. Ako imate posebno platno, to je u redu, ali uređaj također može emitirati sliku samo na zid. Odmaknite projektor od površine za prijenos slike što je dalje moguće radi optimalne udobnosti. Uživajte gledajući svoju omiljenu seriju, klip ili jednostavno gledajte YouTube videe kao u kinu!

S obzirom na visoku razinu potražnje onih koji žele MINI HD+ LED PROJEKTOR kupiti u Hrvatskoj, odlučili smo pronaći službenu internetsku trgovinu koja prodaje ovaj proizvod. Ako želite uštedjeti novac i dobiti originalni model izravno od proizvođača, slijedite poveznicu u opisu. Tamo možete dobiti više informacija i MINI HD+ LED PROJEKTOR naručiti online upravo sada.