Kategorije
Zdravlje

Keto Diet – tablete za mrsavljenje

Keto Diet
100% gubitak težine zbog ketoze


👍 Normalizira metabolizam lipida
👍 Čisti krvne žile od «lošeg» kolesterola
👍 Poboljšava siluetu, bori se protiv celulita

Keto Diet pregled: Ketogena dijeta popularan je način mršavljenja i obnavljanja cjelokupnog zdravlja. Fokusira se na hranu s visokim udjelom masti, ali nas prisiljava da gotovo u potpunosti izbacimo ugljikohidrate. To je potrebno kako bi se u tijelu pokrenula takozvana ketoza – stanje u kojem mast, a ne ugljikohidrati, postaju glavni izvor energije. Ova opcija dijete za mršavljenje vrlo je popularna u SAD-u i Europi zbog svoje visoke učinkovitosti. Ali važno je razumjeti da se s oštrim ograničenjem ugljikohidrata u prehrani tijelo može suočiti s nedostatkom korisnih i hranjivih tvari. Zato svi stručnjaci preporučuju uzimanje posebnih dodataka prehrani namijenjenih posebno za dijete s niskim udjelom ugljikohidrata. Upravo ćemo se upoznati s jednim od ovih proizvoda – ovo je Keto Diet kapsule.

Glavna svrha ovih tableta za mršavljenje je povećati učinkovitost ketogene dijete i pomoći vam da postignete planirani cilj smanjenja postotka tjelesne masti. Osim toga, upravo ovaj proizvod pomaže u izbjegavanju simptoma koji se nazivaju “keto gripa”: glavobolja, mučnina, vrtoglavica, nesanica, razdražljivost, loša koncentracija i fokus, probavne smetnje i tako dalje.

Važno: Na Keto Diet cijena će biti najjeftiniji na web stranici prodavača. Trenutno je popust od 50%. Link u opisu.

Keto Diet – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Keto Diet dodatak prehrani za mršavljenje jedan je od trenutno najpopularnijih i najtraženijih proizvoda. Formula je stvorena posebno za ljubitelje keto ili paleo dijete, ima mnogo korisnih svojstava i 100% prirodnih sastojaka. Stručnjaci posebno ističu jedinstvena korisna svojstva biljnih ketona sintetiziranih iz malina. To pomaže u pokretanju ketoze mnogo brže od uobičajenog ograničenja ugljikohidrata. Keto Diet osobno iskustvo nekih ljudi potvrđuje da se već 40-60 minuta nakon uzimanja kapsule u tijelu pokreću procesi koji se mogu povezati s ketozom.

Kako to funkcionira u praksi:

 • Regulira se apetit.
 • Nestaje žudnja za slatkim ili brzim ugljikohidratima.
 • Raspoloženje se popravlja.
 • Povećana energija.
 • Možete trenirati sve jače i jače bez osjećaja umora.
 • San se poboljšava.
 • Krvni tlak se normalizira.
 • Jača se imunitet.
 • Salo se sagorijeva čak i na najproblematičnijim područjima.
 • Metabolički proces je normaliziran.

Keto Diet za sagorijevanje masti savršeno su kompatibilni sa svim opcijama jelovnika, ali najviše od svega pomažu kod dijete s malo ugljikohidrata. Već od prvih dana možete dobiti pravi učinak, osobito ako slijedite sljedeće proporcije:

 • Zdrave masti – 70-80% ukupno unesenih kalorija dnevno.
 • Proteini – 20-25%.
 • Ugljikohidrati – ne više od 5-10%.

Važno: Keto Diet ljekarna ne prodaje. Ovaj dodatak prehrani dostupan je samo izravno od proizvođača u online trgovini za osobe starije od 18 godina.

Što se nalazi u ovim kapsulama? Gotovo svi Keto Diet sastojci su dizajnirani na takav način da se međusobno pojačavaju. Pogledajmo pobliže svaki od njih kako bismo identificirali sve obrasce i korisna svojstva:

Ketoni maline. Ovo je jedan od najboljih analoga ketona koji se proizvode u našim jetrenim stanicama kada postoji nedostatak ugljikohidrata. Biljna baza ketona maline čini ih što sigurnijim i učinkovitijim. Postoje klinički dokazane činjenice da su maline jedan od najboljih sagorjevača masti u prirodi. Osim toga, ovaj proizvod je u stanju suzbiti glad i poboljšati rad unutarnjih organa.

Koenzim Q10. Suvremeni nutricionisti tvrde da je jedan od uzroka pretilosti kod osoba starijih od 30 godina upravo nedostatak koenzima Q10. Uspostavljanjem normalne ravnoteže ove komponente možete se riješiti problema visokog kolesterola u krvi, spriječiti apsorpciju viška kalorija i potisnuti kroničnu glad.

Bromelain. Prirodni enzim sintetiziran iz ploda ananasa. Ima jedinstveno svojstvo sagorijevanja masti, proizvodi više energije i pomaže u učinkovitom čišćenju stijenki unutarnjih organa i krvnih žila od visceralne masnoće koja je najveća opasnost za zdravlje.

Sinefrin. Pomaže pri sagorijevanju masti na najnepristupačnijim mjestima, pomaže u uklanjanju celulita, poboljšava raspoloženje i blokira oslobađanje hormona gladi. Dobro djeluje s bromelainom i pojačava njegov učinak na visceralnu mast. Prvi rezultati za 14 dana.

Keto Diet kupiti u Hrvatskoj svatko može. Ovaj proizvod je dostupan kao dodatak prehrani bez recepta, tako da ga možete početi uzimati u bilo koje vrijeme i bez posebnih ograničenja. Međutim, uvijek savjetujemo našim čitateljima da se prvo posavjetuju s nutricionistom kako bi vidjeli odgovaraju li vam ketogena dijeta i ove kapsule.

Keto Diet naručiti online ovdje: