Kategorije
Zdravlje

Insunol – prirodni lijek za smanjenje šećera u krvi

Insunol
Normalizira razinu glukoze i potiče proizvodnju inzulina


👍 Povećava osjetljivost na inzulin
👍 Normalizira metabolizam
👍 Čisti krvne žile od kolesterola
👍 Daje dodatnu energiju

Naši stalni čitatelji već dugo traže Insunol pregled. Ovaj proizvod pripada skupini prirodnih dodataka prehrani bez recepta koji se preporučuju za upotrebu kod dijabetičara tipa 2 ili predijabetesa za kontrolu glukoze u krvi i podršku gušterači. Odlučili smo saznati kako ovaj proizvod djeluje, koje prednosti ima i vrijedi li vašeg novca?

Pažnja! Dijabetes tipa 2 je ozbiljna bolest koja zahtijeva liječenje pod liječničkim nadzorom. Obavezno se posavjetujte s ovlaštenim stručnjacima prije donošenja odluke Insunol kupiti u Hrvatskoj. Ne bavite se samoliječenjem!

Insunol – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Insunol dodatak prehrani za snižavanje razine šećera u krvi se prodaje kao prirodni kompleks aktivnih sastojaka s potencijalnim zdravstvenim prednostima za osobe s dijabetesom. Ako otvorite službenu stranicu prodavača ovog proizvoda i pažljivo pročitate opis, imate osjećaj da je proizvod stvarno učinkovit. No, je li stvarno tako? Prvo analizirajmo svojstva koja su nam obećana nakon početka korištenja ovih kapi:

  • Normalizacija razine šećera u krvi.
  • Povećanje proizvodnje vlastitog inzulina.
  • Poboljšanje stanja kardiovaskularnog sustava.
  • Stabilizacija krvnog tlaka.
  • Čišćenje vena i krvnih žila od kolesterola.
  • Prevencija krvnih ugrušaka.

Sve ovo zvuči prilično dobro, ali možete li doista vjerovati takvim tvrdnjama? Da bismo detaljnije razumjeli ovo pitanje, pažljivo smo proučili sastav sastojaka uključenih u kapi.

Dobra vijest je da su apsolutno sve Insunol sastojci prirodni vitamini, antioksidansi i korisni elementi u tragovima bez GMO-a, kemikalija ili antibiotika. To sugerira da je proizvod prikladan za većinu ljudi, bez obzira na njihovu dob, te se iz tog razloga Insunol ljekarna ne prodaje. Evo što je uključeno:

Taurin.

Prirodni unutarstanični metabolit koji je prisutan u našem tijelu. Ova sulfatna kiselina neophodna je za mnoge procese u našem tijelu. Taurin je privukao zanimanje znanstvenika zbog svoje sposobnosti da blokira hiperglikemiju i inzulinsku rezistenciju tijekom istraživanja koja su u tijeku. Također, znanstvenici su uspjeli saznati da korištenje ove komponente ima pozitivan učinak na metabolizam, stimulirajući proizvodnju vlastitog inzulina i povećavajući sadržaj reaktivnih kisikovih vrsta u krvi. Neki stručnjaci primjećuju učinak taurina na jačanje imuniteta, kao i njegovu sposobnost da poboljša apsorpciju kalcija u pozadini visoke razine šećera u krvi.

Ekstrakt ginka bilobe.

Ovo je jedina biljka poznata modernoj znanosti koja sadrži ginkolide. To su korisne tvari koje pozitivno utječu na povećanje elastičnosti stijenki krvnih žila, osiguravaju oksigenaciju moždanih stanica i imaju blagi vazodilatacijski učinak. Korisna svojstva Ginkgo bilobe u prevenciji i liječenju dijabetesa tipa 2 više puta su dokazana, posebice sposobnost snižavanja razine šećera u krvi i povećanja sinteze inzulina. Zahvaljujući takvim jedinstvenim svojstvima Insunol kapi, oni pomažu ne samo u borbi s neugodnim simptomima, već iu sprječavanju daljnjeg razvoja dijabetesa.

Chrome

U prirodi postoji prilično velik broj proizvoda, izvora kroma – riba, škampi, jaja, orasi, meso, povrće, voće i tako dalje. Liječnici kažu da upravo nedostatak kroma može uzrokovati nesposobnost organizma da koristi glukozu, budući da ovaj mineral pojačava djelovanje inzulina. Stoga liječnici svim dijabetičarima preporučuju redovito uzimanje vitaminskih nadomjestaka na bazi kroma, jer se vjeruje da to može pozitivno utjecati na snižavanje razine šećera u krvi. Postoje podaci o kliničkim studijama u kojima su pacijenti s dijabetesom tipa 2 koji su uzimali krom tijekom 8 tjedana pokazali neka poboljšanja. Konkretno, nakon prolaska kroz određeni ciklus, razina šećera u krvi ujutro natašte pala je na sigurnu granicu. To potvrđuje i Insunol osobno iskustvo korištenje mnogih kupaca u komentarima na službenoj web stranici ovog proizvoda. Proizvod ima jako dobre recenzije.

Selen

Još jedan razlog za korištenje Insunol vitamini za dijabetes tipa 2 je njihov visok sadržaj selena. Skupina istraživača s Harvarda identificirala je vezu između razine selena u tijelu i rizika od dijabetesa tipa 2 uzrokovanog pretilošću. Selen je izravno povezan s takozvanim esencijalnim elementima u tragovima. Sudjeluje u eliminaciji toksina, jačanju imunološkog sustava i metabolizma štitnjače. Američki stručnjaci tvrde da 76% ljudi s predijabetesom ima manjak selena u tijelu.

MožeteInsunol naručiti online samo na web stranici prodavača, jer je ove kapi gotovo nemoguće pronaći u ljekarni. Još jednom vas podsjećamo da se prije upotrebe dodatka prehrani uvijek morate posavjetovati s liječnikom i uskladiti unos kapi.

Označite Insunol cijena: