Kategorije
Zdravlje

HeatPal – keramički grijač

HeatPal
Toplina i udobnost u vašem domu!


👍 Zagrijte prostorije u 2 minute
👍 500W keramička tehnologija
👍 Smanjite zimske račune uz uštedu energije
👍 Napredne sigurnosne značajke
👍 Ultra tihi rad

Niska temperatura u domeni stvara nelagodu i može uzrokovati bolesti. Mnogi od nas moraju štedjeti na grijanju jer tarife i računi stalno rastu. U ovoj situaciji, dobro rješenje može biti korištenje novih alternativnih izvora grijanja koji će osigurati ugodnu temperaturu u sobama, a istovremeno vas neće uništiti. Danas želimo razgovarati o jednom od uređaja koji će vam omogućiti da dobijete željeni rezultat. HeatPal prijenosni grijač se prodaje kao energetski učinkovit model s niskom potrošnjom energije i mogućnošću podizanja sobne temperature u samo nekoliko minuta. Zbog svojih kompaktnih dimenzija ovaj uređaj ne zauzima puno prostora u prostoriji, a tehnologija bežičnog pričvršćivanja izravno na utičnicu čini ga nevidljivim drugima.

HeatPal – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Heat Pal keramički grijač omogućuje trenutno stvaranje topline. Tijekom eksperimenta ovu smo grijalicu smjestili u prostoriju od 25 četvornih metara, gdje je temperatura zraka iznosila samo +17,5 stupnjeva Celzijusa. Nakon 15 minuta temperatura zraka u prostoriji porasla je na +21 stupanj Celzijusa. Ovo je vrlo impresivan rezultat, posebno ako se uzme u obzir da ovaj model koristi tehnologiju keramičkog grijanja od 500 W. Prikladan položaj i minimalistički dizajn omogućuju korištenje ove inačice infracrvenog grijača u gotovo svakom okruženju: stan, kuća, ured, garaža itd. Okretni nosač omogućuje vam reguliranje protoka toplinske energije ili usmjeravanje na određeno područje prostorije. Zbog keramičke površine, grijač sam postiže potrebnu temperaturu grijanja i oslobađa je jako dugo čak i nakon isključenja iz struje.

U pogledu odabira sobnog grijača, jedna od važnih točaka je sigurnost. Ako idete na HeatPal naručiti, možete biti sigurni u sigurnu upotrebu uređaja. Tehnologija pametnog grijanja kontrolira rad uređaja i isključuje se nakon postizanja zadane temperature ili zadanog timera. Time se izbjegava pregrijavanje i eliminira opasnost od požara.

Vrijedi li HeatPal mini grijač mog novca?

Toplina u kući jamstvo je udobnosti i udobnosti, kao i zdravlja svih članova vaše obitelji. Ovo je posebno važno ako imate malu djecu. Kada vam je stalno hladno, imunološki sustav je smanjen i to dovodi do povećanog rizika od prehlade ili virusnih infekcija. Ali održavanje topline plinom ili drugim načinima grijanja vrlo je skupo. Zašto trošiti toliko novca kada možete HeatPal kupiti u Hrvatskoj i dobiti udobnost po razumnoj cijeni? Ovo je stvarno vrlo praktična i praktična grijalica koja može zagrijati bilo koju prostoriju u nekoliko minuta. Zbog male veličine uređaj je pogodan za ponijeti sa sobom na kampiranje, odmor ili izlet. Ovo je izvrsno rješenje za racionalne ljude koji nisu navikli preplaćivati.

HeatPal opis: Specifikacije

Uređaj je opremljen keramičkim grijaćim elementom koji trenutno postiže potrebnu temperaturu i oslobađa toplinu. Uz pomoć posebne upravljačke jedinice možete podesiti vrijeme i temperaturu. Na primjer, grijač se može programirati na 2 sata rada, nakon čega će se uređaj automatski isključiti. Ovo je dobar način da izbjegnete neugodne trenutke kada ste zaboravili ugasiti grijalicu i izašli iz kuće. Sustav je opremljen ugrađenim termostatom koji također može isključiti uređaj nakon što se postigne željena temperatura zraka u prostoriji. Zahvaljujući daljinskom upravljaču, uvijek možete kontrolirati grijač bez ustajanja sa sofe. U usporedbi s drugim ventilatorskim grijačima, ovaj model radi tiho i ne stvara nelagodu čak ni noću u spavaćoj sobi. Odsutnost kabela iz grijača može se smatrati i plusom i minusom. S jedne strane, nećete dodirivati ​​kabel svaki put kada prolazite pored uređaja, s druge strane, glavni tok topline bit će usmjeren na određeno područje vaše sobe.

Nekoliko razloga zašto biste trebali posjetiti HeatPal trgovina:

  • Visoka kvaliteta izrade i materijala.
  • Moderan i moderan dizajn.
  • Kompaktne dimenzije.
  • Jednostavnost korištenja.
  • Sustav zaštite od pregrijavanja i automatsko isključivanje.
  • Inteligentna kontrola.
  • HeatPal cijena jeftiniji od ostalih grijača.
  • Niska potrošnja energije.
  • HeatPal dostava diljem svijeta.

Ukratko:

Ova grijalica može biti dobra zamjena za glomaznije infracrvene modele, a ugodno će vas iznenaditi i svojom cijenom. Preporučujemo ovaj proizvod onima koji su navikli na udobnost i uštedu. Kako biste naručili originalni model, posjetite službenu internetsku trgovinu HeatPal Hrvatska putem poveznice u opisu.