Kategorije
Zdravlje

EcoEnergy – uređaj za uštedu energije

EcoEnergy
Najlakši način za uštedu energije!


👍 Jednostavno spajanje. Samo uključite u utičnici!
👍 On ne obmanjuje pult. Štednja se postiže učinkovitijim korištenjem energije.
👍 Učinkovitost je potvrđena brojnim istraživanjima i objašnjena je znanstvenim.
👍 Ne samo da štedi električnu energiju, već i produžuje vijek trajanja električnih uređaja.

Na veliki zahtjev, već dugo želim učiniti EcoEnergy pregled reći cijelu istinu o ovom uređaju, koji se reklamira kao jedinstven način za uštedu energije. Pošto sam tehničkog obrazovanja i radim kao električar više od 10 godina, htio sam jednostavnom laiku dočarati kako radi ovaj uređaj.

Nije tajna da cijene električne energije neprestano rastu. Istodobno se povećava i broj kućanskih aparata ili kućanskih aparata koji troše ovu električnu energiju. Zbog toga se kod mnogih ljudi javlja ideja o korištenju tehnologija za optimizaciju i smanjenje potrošnje električne energije. Eco Energy Electricity Saver uređaj za uštedu energije dolazi u pomoć. Ovo je jednostavna shema za optimizaciju električne struje u mreži, koja jasno pokazuje sve mogućnosti moderne znanosti i tehnologije. Umjesto glomaznih i skupih uređaja, možete kupiti ovu kutijicu i samo je uključiti u utičnicu kako biste smanjili potrošnju električne energije za više od 60%. Zvuči nevjerojatno, ali je istina i sada ću pokušati jednostavnim riječima ispričati o kompleksu.

EcoEnergy – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Za početak, prisjetimo se školskih lekcija iz fizike, gdje su nam rekli da tok električne struje u mreži nije jednolik. Sastoji se od 2 vrste energije – aktivne i reaktivne. Aktivna energija samo obavlja glavnu funkciju povezanu s podržavanjem rada vaših kućanskih aparata. Jalova energija se koristi za razne manje funkcije kao što je grijanje ožičenja i tako dalje. Nažalost, brojila električne energije ne znaju razlikovati snagu prema vrsti energije, stoga uzimaju u obzir aktivnu i jalovu zajedno. U biti, plaćate za neki dio beskorisne energije koja ne radi ništa. E-Energy uređaj radi na principu pretvarača – pretvara jalovu energiju u aktivnu (približno na isti način rade moderne štedne žarulje). To omogućuje ne samo održavanje performansi svih uređaja spojenih na mrežu, već i stvara dodatnu zaštitu od prenapona. I što je najvažnije, ova jedinica smanjuje ukupnu potrošnju električne energije, posebno ako kuća ima uređaje kao što su kuhalo za vodu, perilica posuđa, grijalice ili klima uređaj. Tako nastavljate koristiti kućanske aparate, ali ih plaćate mnogo jeftinije.

EcoEnergy Electricity Saver za uštedu električne energije u kući ima najjednostavniju i najprikladniju kontrolu. Čak i osoba koja nema posebne vještine ili iskustvo može se nositi s ovim blokom.

EcoEnergy uputa:

Paket sadrži napajanje sa zelenim LED-om. Samo trebate uključiti uređaj u bilo koju utičnicu, po mogućnosti bliže mjeraču električne energije. Cijeli postupak instalacije neće trajati više od 5 sekundi, a ušteda će početi odmah nakon što se upali zeleni indikator. Prvi pravi rezultati mogu se vidjeti sljedeći mjesec. Uređaj ne treba gasiti noću i ne treba se bojati pregrijavanja.

Koliko novca možete uštedjeti? Proizvođač obećava uštedu do -50% na računima za struju. Ali moj EcoEnergy osobno iskustvo pokazuje da su pravi rezultati skromniji. Nakon što sam počeo koristiti ovaj uređaj kod kuće, mogao sam smanjiti račun za struju za 20-25% ovisno o mjesecu. Zapravo, i to se može nazvati dobrim rezultatom, pogotovo ako se uzme u obzir ono što je na EcoEnergy cijena.

Koje sam prednosti primijetio nakon šest mjeseci korištenja ovog uređaja:

 1. Visoka kvaliteta.
 2. Stvarno smanjuje potrošnju električne energije za 20-25%.
 3. Jednostavna instalacija.
 4. Ne zahtijeva dodatne uvjete za rad.
 5. Prikladno za kućnu upotrebu, kao i za garažu, ured i druga mjesta.
 6. Ne vara brojača i ne krši zakon.
 7. Apsolutno legalan način smanjenja potrošnje električne energije.
 8. Visoka kvaliteta izrade.
 9. Neograničeno korištenje resursa.

Sada o nedostacima:

 1. Nisam mogao pronaći službenu EcoEnergy trgovina, pa sam morao naručiti preko interneta.
 2. Paket sam čekao 6 dana umjesto obećana 3.
 3. Velike sobe će zahtijevati više uređaja.

Na Internetu možete pronaći mnogo različitih stranica koje nude EcoEnergy kupiti u Hrvatskoj. Za uštedu električne energije ostavit ću link na mjesto gdje sam osobno naručio ovaj uređaj. Tamo možete EcoEnergy naručiti online s popustom do -50%. Prije uporabe svakako pročitajte upute. Također želim istaknuti da su brojke uštede predstavljene u ovoj recenziji samo za moj dom i moju aplikaciju, tako da nema jamstva da ćete i vi imati slične rezultate. Integrirani pristup rješavanju zdravstvenih problema.