Kategorije
Zdravlje

BSP Corrector – pametni korektor držanja

BSP Corrector
Prestani se saginjati 14 dana!


👍 Nema grba i savijenih leđa!
👍 Razvija mišiće leđa i mišićno pamćenje
👍 Nema bolova u kralježnici i zdjelici
👍 Poboljšanje seksualnosti sada i u budućnosti

Naša je kralježnica svakodnevno izložena velikim opterećenjima. Nepravilno držanje, sjedilački način života, sjedilačka profesija, višak kilograma, infekcije ili ozljede mogu izazvati bol i deformaciju kralježaka. Mnogi ljudi nepravilno držanje doživljavaju kao čisto estetski problem. Zapravo, ovo je izravna prijetnja vašem zdravlju. Kršenje držanja dovodi do slabe cirkulacije krvi, izgladnjivanja mozga kisikom, može izazvati krvni tlak, glavobolje ili probleme s vidom.

Zato su nedavno posebni steznici i korektori držanja stekli veliku popularnost, sposobni kontrolirati pravilan položaj leđa i vrata tijekom hodanja, trčanja ili dok sjedite. Danas ih ima puno, postoje različiti modeli koji se razlikuju po principu rada, cijeni i kvaliteti. Sada želimo predstaviti BSP Corrector pregled, jer je ovaj proizvod postao jedno od glavnih otkrića posljednjih godina.

BSP Corrector – opis, cijena, kupiti, naručiti, dostava

Backealth Smart Posture Corrector za ispravljanje držanja je inteligentni sustav za ispravljanje pravilnog položaja kralježnice, kreiran na temelju inovativnih tehnologija. Za razliku od drugih vrsta steznika, ovaj uređaj ima ugrađen senzor koji signalizira prekoračenje dopuštenog kuta nagiba ili zakrivljenosti držanja. Tako u svakom trenutku možete kontrolirati položaj svog držanja i prirodno ga ispraviti.

Nema sumnje da će BSP Corrector Korektor držanja biti koristan za ljude koji provode puno vremena sjedeći – uredski radnici, vozači, studenti i mnogi drugi. Pomoću ove pametne tehnologije možete stvoriti ispravnu naviku da držite leđa ravno i ojačate mišićnu memoriju. Zahvaljujući svojoj svestranosti, ovaj korektor držanja može se koristiti bilo gdje – kod kuće, u uredu, na ulici, tijekom vožnje automobila ili čak tijekom vježbanja. Sustav je dizajniran za korištenje određeno vrijeme, nakon čega se mišići jezgre jačaju i možete sami kontrolirati svoje držanje.

BSP Corrector pametni korektor držanja je klinički ispitan i, kako proizvođač obećava, moći će godinama ispunjavati zadatke koji su mu dodijeljeni. Uređaj ima ugrađenu litij polimer bateriju od 5000 mAh. Jedan puni ciklus punjenja uređaja dovoljan je za 2 tjedna svakodnevne upotrebe. Zahvaljujući elastičnim trakama i pričvršćivačima, možete odabrati optimalni položaj korektora za pojedinačne parametre vašeg tijela. Jedinstvena formula bez kemikalija i GMO-a. Jednako je učinkovit za muškarce i žene svih dobnih skupina, nema strogih kontraindikacija i vrlo je jednostavan za korištenje.

Unutar paketa nalazi se BSP Corrector uputa, nakon što ga pročitate, možete lako svladati korištenje ovog uređaja sami i bez vanjske pomoći. Za početak spojite uređaj putem posebnog kabela na mrežu i punite bateriju 2 sata. Nakon toga stavite naramenice na ramena tako da senzor bude straga, u sredini između lopatica. Nakon što aktivirate uređaj, možete sigurno nastaviti sa svojim dnevnim aktivnostima. Pametni sustav prepoznaje prihvatljive promjene u držanju, kao što su nagibi, okreti i tako dalje. Čim kut zakrivljenosti prijeđe dopuštenu vrijednost, senzor počinje vibrirati dok se ne vratite u normalni položaj. Tako možete uspješno kontrolirati položaj leđa i ne razmišljati o tome dok radite ili radite druge stvari.

BSP Corrector osobno iskustvo:

Radim za IT tvrtku i imam slobodno radno vrijeme. Ponekad moram sjediti 10-12 sati u uredskom stolcu za računalom. Zbog toga je bilo problema s držanjem, glavoboljama, neuralgijama i vrtoglavicama. Za pomoć sam se obratio osteopatu koji mi je dao savjet BSP Corrector naručiti online. Zahvaljujući ovom korektoru držanja, uspio sam se riješiti neugodnih simptoma. Vrlo jednostavan za korištenje. Kad zaboravim držati leđa ravno, senzori se isključe i uređaj me podsjeća da se uspravim. Definitivno vrijedi vašeg novca.

Prednosti:

  • Visoka kvaliteta.
  • Inteligentna tehnologija praćenja položaja.
  • Praktičan za korištenje.
  • Unosno BSP Corrector cijena.
  • Može se koristiti bilo gdje.
  • Nevidljiv drugima.

Tražite li BSP Corrector trgovina, ali niste mogli pronaći ovaj proizvod? U tom slučaju preporučujemo korištenje ponude službene web stranice i naručivanje originalnog korektora držanja izravno od proizvođača.

Ostavili smo vezu na ovoj stranici do stranice na kojoj možete BSP Corrector kupiti u Hrvatskoj u samo nekoliko minuta. Molimo posavjetujte se sa svojim liječnikom prije upotrebe. Poduzmite mjere opreza.